FOTOGRAFISANJE

Fotografisanje najsavremenijom opremom, ako trazite nesto drugacije, lepse, bolje i zanimljivije izaberite fotovideoM studio. Mi za Vas koristimo svu raspoloživu studisku opremu ( soft box, glave, kisobrani, zilberice…)

Zabeležicemo iz boljeg ugla sve dogadjaje i manifestacije i po želji izraditi Vam kvalitetan foto BOOK, fotografije, postere ili narezati na disk. Uz NOVU USLUGU mozete pristupiti svojim slikama na Vašem sajtu na internetu besplatno. Slike koje odaberete možemo i obraditi u photoshop-u.

Do sada smo radili venčanja, svadbe, proslave, modele, rodjendane, podvodnu fotografiju, studisku fotografiju, veridbe, modnu fotografiju, koncerte, ispraćaje, enterijer, eksterijer firmi, mitinge, kućne ljubimce za katalog, hranu, postere za bendove, muzičare omote za diskove, book-ove za mankene…

SNIMANJE

  • Snimanje rođendanskih proslava
  • snimanje rođendana hd kamerom
  • snimanje rodjendana sa više kamera
  • Snimanje venčanja – svadbi

Lux paket sa tri kamere, (može za svadbe) pored standardne opreme mi koristimo i posebne eksterne mikrofone za kvalitetniji zvuk, video bim, steady cam, kran, reportazna kola, video mikser, studijsku opremu .

Snimanje se vrši u full HD formatu visoke rezolucije (neophodno je da imate HD televizor LCD, plazma, kao i blu ray čitač kako bi mogli da reprodukujete Vaš blue ray disk.) ili SD-DVD formatu, predvidjenom za standardne televizore i dvd plejere.

MONTAŽA

Montaža video materijala, izradu spota u najsavremenijim programima Adobe Premier, Adobe Affter effects, Edius, Sony Vegas, kako bi Vaš video material i spotovi izgledali na svetskom nivou. Vi dobijate 3d animaciju, tv spot, montažu materijala, kao i mogućnost dobijanja sirovog nemontiranog materijala.

PHOTO BOOTH

Photo booth kabina za fotografisanje

Photo Booth je foto kabina u kojoj se nalazi uređaj sa softverom za fotografisanje.
Kabina sadrži klupu za jednu ili više osoba a zatvara se zavesama kako bi njeni korisnici tokom fotografisanja mogli opušteno da poziraju, bez ometanja.

Klikom na ikonu koja se nalazi na tuch screen ekranu pokrenete odbrojavanje… 5, 4, 3.. Za to vreme je potrebno da zauzmete odgovarajuću pozu.Tako za redom napravite 4 fotografije.

Naše kabine dostavljamo na teritoriji čitave Srbije, bez obzira gde se nalazite i koji je period u godini.

SNIMANJE IZ VAZDUHA

snimanje iz vazduha

FVM studio Beograd Vam nudi uslugu profesionalnog snimanjea iz vazduha helikopterom. Za snimanje iz vazduha se koriste kamere najbolje stabilizacije. Video snimci su viskog kvaliteta snimane pomoću profesionalnih kamera koje snimaju u 4K rezolucijama.

POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJU KLIKOM NA OVAJ LINK

IZRADA SAJTA ZA VENČANJE

Na jednom mestu možete lako da obavestite vaše goste kada je skup svatova, u kojoj crkvi, opštini ili restoranu. Vaši gosti mogu sa vama da razmenjuju mišljenja, čitaju novosti koje vi objavite, daju sugestije, gledaju fotografije i pišu utiske sa venčanja. Vaš sajt za venčanje može da sadrži i mapu važnih lokacija venčanja,  restoran, mesto okupljanja svatova…

DIZAJN

Dizajn je neophodan za potrebe povećavanja obima Vašeg posla, odnosno prikazivanje Vas i Vaše firme u najlepsem izdanju kako bi ostvarili sto veći promet i profit neophodno je posvetiti puno vremena i dizajniranju vašeg logo-a, flajera, banera, sajta, postera, reklame, i drugih marketinskih elementa. To je ono što mi možemo učiniti za Vas mnogo brže i jeftinije.


PREBACIVANJE VHS NA DVD

Prebacivanje formata sa VHS na DVD, da Vaše uspomene ne izblede nudimo Vam i reparaciju starih fotografija u photoshopu. Vaše je samo da donesete stare fotografije i mi ce mo uraditi ostalo. Fotovideo M studio Vam nudi usluge studijskog fotografisanja vaših proizvoda, manifestacija, događaja, objekata, sa rasvetom koje kasnije možete upotrebiti za sopstvenu promociju. Mi radimo sve od kataloga, flajera, brošura, ambalaže, internet prezentacije, podvodnje fotografije do multimedijalnih prezentacija.

IZNAJMLJIVANJE PROJEKTORA

IZNAJMLJIVANJE VIDEO PROJEKTORA  visoke rezolucije za sve namene, u Beogradu i okolini.

Projektore donosimo na adresu na kojoj se održava događaj, prezentacija, proslava i vršimo sve postavke. Vaše je samo da nas pozovete i uverite se zašto smo najbolji!

Uz svaki projektor koji iznajmite kod nas, dobijate GRATIS PLATNO 180X180cm i DALJINSKI PREZENTER!

POSETITE NAŠ SAJT WWW.IZNAJMLJIVANJEPROJEKTORA.COM  ILI NAS NAZOVITE NA 064 518 0297

IZNAJMLJIVANJE OZVUČENJA

Nudimo vam kompletnu uslugu za ozvučenje i rasvetu sa binom po sistemu ključ u ruke, sa osposobljenom ekipom ljudi, ton majstorom, DJ-om postavljanje opreme, montažu, demontažu, aktivno praćenje u toku programa, prevoz sa utovarom i istovarom.

Pogledajte više>> 

Za specjalne zahteve koji ovde nisu navedeni u nasoj ponudi možete kontaktirajte nas putem email-a videofotom@gmail.com ili telefonom na broj 064/518-0297